Το ξενοδοχείο

Εξαιρετική Τοποθεσία

scroll

Palladion Hotel

Υπάρχουν ταξιδευτές που αναζητούν χώρους ιδιαίτερους, αισθητική ξεχωριστή, τοποθεσία αξιοζήλευτη… διακοπές μοναδικές. To Palladion Boutique Hotel δημιουργήθηκε με φυσικά υλικά και σεβασμό για το περιβάλλον. Η διακριτική πολυτέλεια, η ζεστή φιλοξενία και η στρατηγική του τοποθεσία το καθιστούν ιδανική επιλογή για πληθώρα εκδρομικών αποδράσεων.

Εμπειρία διαμονής

Διακοπές χαλάρωσης ή δράσης; Εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους ή επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία; Στο Palladion Boutique Hotel δε χρειάζεται κανείς να επιλέξει … μπορεί απλώς να τα συνδυάσει όλα! Το Άργος αποτελεί την αποτύπωση του Ελληνικού Πολιτισμού. Ένα απέραντο διαχρονικό μουσείο, με τη μοναδική οινοποιατμόσφαιρα που προσφέρει η βαρύτητα της Ιστορίας, σε συνδυασμό με τα αρώματα των πορτοκαλεώνων της γύρω περιοχής.

Το Palladion Boutique Hotel ξεχωρίζει όχι μόνο για την τοποθεσία του & τις ανέσεις των δωματίων του αλλά & για τη φιλική εξυπηρέτηση & τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας. Στο Palladion Boutique Hotel, η φιλοξενία είναι για εμάς τρόπος ζωής.